Školenie pre členov SPPK k ekoschémam

Dovoľujeme si oznámiť Vám, že na základe rozhodnutia vedenia SPPK sa dňa 12.09.2022 uskutoční Školenie pre členov SPPK k ekoschémam.

Školenie sa uskutoční dňa 12.09.2022 online formou prostredníctvom Microsoft Teams. Odkaz na pripojenie: Kliknutím sem sa pripojíte k schôdzi

Školenie sa uskutoční v dvoch časoch:

V čase od 09.00 hod. do 11.00 hod. školenie pre podniky s podielom trvalých trávnych porastov a tráv alebo iných bylinných krmovín na ornej pôde do 50 % z celkovej plochy poľnohospodárskeho podniku.

V čase od 11.00 hod. do 13.00 hod. školenie pre podniky s podielom trvalých trávnych porastov a tráv alebo iných bylinných krmovín na ornej pôde na ornej pôde nad 50 % z celkovej plochy poľnohospodárskeho podniku.

Prednášajúci: Ing. Andrej Gajdoš, výkonný podpredseda SPPK.

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce