COVP v mäsiarstve a lahôdkárstve SOŠ gastronómie a hotelových služieb, Farského 9, Bratislava
SOŠ má ambíciu stať sa špičkovou strednou školou, ako v oblasti výučby, tak aj v technologickom vybavení, ktorá ponúkne kvalifikovaných odborníkov pre potreby trhu práce.
COVP v pekárstve a cukrárstve SOŠ potravinárska, Cabajská 6, Nitra
Škola pripravila od svojho vzniku viac ako 14 500 absolventov. V školskom roku 2016/2017 ponúka škola 4.-ročné učebné odbory cukrár-kuchár, cukrár-pekár a kuchár-mäsiar.
COVP v pekárstve a cukrárstve SOŠ, Pod Bánošom 80, Banská Bystrica
V potravinárstve sa SOŠ snaží zachovať tradičné chute výrobkov, odolať ére polotovarov a zmesí. I keď sa novým technológiám nebráni, tradičná chuť vo výrobkoch nemôže chýbať. Takto chce prispieť k zachovaniu kultúrnych zvyklostí krajiny a jej špecifík, čo je jedným z hlavných faktorov pre rozvoj turistiky vo všeobecnosti.
COVP v pekárstve a cukrárstve SOŠ gastronómie a hotelových služieb, Farského 9, Bratislava
SOŠ patrí ku školám, ktoré majú vytvorené štandardné podmienky pre prípravu tradičných odborov mäsiar, cukrár, pekár. V danej oblasti škola už vychovala vyše 4000 absolventov.