Jednoduché vyplácanie odídencov z Ukrajiny

Agrosektor bude potrebovať sezónnych pracovníkov a časť z nich by mohli pokryť cudzinci – odídenci z Ukrajiny. Jednou z vecí, ktoré budú poľnohospodári v tejto veci riešiť, je, pokiaľ možno čo najjednoduchší spôsob výplaty mzdy pre týchto pracovníkov.

Spoločnosť SKPAY, a.s., člen Mastercard sa snaží podať pomocnú ruku pre všetkých odídencov so štatútom dočasného útočiska a ponúka im službu v podobe SKPAY karty, ktorá im umožní plnohodnotné fungovanie a využívanie platobných služieb na Slovensku aj v zahraničí.

Kartu im zamestnávatelia vedia odovzdať osobne, nie je potrebná návšteva banky, otváranie účtu atď. Keďže karta funguje bez účtu, neviažu sa k nej pravidelné mesačné poplatky, ako to býva pri bežnom účte:

https://skpay.sk/produkt/mzdova-skpay-karta

Na kartu môžu následne dostávať jednorazové ako aj pravidelné finančné plnenia (dávka v hmotnej núdzi, podpora, mzda, stravné atď.) a využívať ju na platby v obchodoch,
výbery z bankomatov ako aj na nákupy v e-shopoch.

Podklady k fungovaniu karty máme k dispozícii aj v ukrajinskom jazyku a zástupkyňa Back Office komunikuje aj v ukrajinskom jazyku.

 

V prípade záujmu kontaktujte:

Mgr. Marián Magdolen

Business development manager

SKPAY, a. s.

Námestie SNP 35,  814 20 Bratislava

Email: [email protected]  

Mobil: +421 911 043 471

Web: www.skpay.sk

Office: Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 Bratislava
Postal address: 365.bank, a. s., SKPAY, a.s.
Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 Bratislava

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce