Ekonomické opatrenia pod jednou strechou

Ministerstvo hospodárstva SR pre vás pripravilo na jednom mieste sumár všetkých ekonomických opatrení, ktoré sú reakciou vlády SR na následky krízovej situácie spôsobenej šírením ochorenia COVID-19. Štruktúra opatrení na báze tzv. rozhodovacieho stromu má za cieľ pomôcť vám zorientovať sa – či už ste podnikateľ alebo nepodnikateľ – a nasmerovať vás k tým opatreniam, ktoré sa vás týkajú a ktorých aplikácia vám pomôže zmierniť negatívne dopady na vaše podnikanie a každodenný život. 
 
Po zodpovedaní niekoľkých otázok vám systém vygeneruje prehľad všetkých relevantných opatrení zatriedených pod jednotlivé kategórie. 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce