Pracovná skupina pre potraviny, 6. decembra 2020
Aktuálny stav týkajúci sa nutričného označovania na prednej strane obalu, Súčasný stav označovania dobrých životných podmienok zvierat.
Pracovná skupina pre POCC/CCC, 10. decembra 2020
Schválenie návrhu príspevku Copa a Cogeca do verejnej konzultácie k revízii Pokynov pre štátnu podporu v oblasti životného prostredia a energetiky na obdobie 2014 – 2020, Aktualizované informácie o vývoji udržateľnej finančnej politiky a iné.
Pracovná skupina pre prezídiá Copa a Cogeca, 15. decembra 2020
Prezidentka Copa zdôraznila príspevok poľnohospodárov počas pandémie, keď nedošlo k prerušeniu potravinového dodávateľského reťazca a naďalej produkovali bezpečné potraviny pre spoločnosť.
Pracovná skupina pre SPP, 10. decembra 2020
SPP 2020+ a nariadenia o prechodnom období, aktuálny stav trialógov a diskusia, Informácie a diskusia o návrhoch konkrétnych odporúčaní Komisie členským štátom pri príprave strategických plánov SPP a iné.
Pracovná skupina pre Obchodné fórum Cogeca (Cogeca Business Forum), 12. januára 2021
Prezident Cogeca Ramon Armengol uviedol, že vzájomné zdieľanie skúseností družstiev je dôležité kvôli aktuálnym výzvam. Aby sa mohli moderné technológie využívať, zásadné je pripojenie na internet vo vidieckych oblastiach.
Pracovná skupina pre daňové a právne otázky, 9. decembra 2020
Informácie o štátnej podpore, Politika hospodárskej súťaže, Informácie k oznámeniu Komisie o definícii relevantného trhu pre účely práva hospodárskej súťaže Spoločenstva a iné.
Pracovná skupina: Prezídium COPA, 26. a 27. novembra 2020
Informácie o dánskom odvetví noriek, Diskusia s Norbertom Linsom (predseda DG AGRI) o reforme SPP 2020+ a ďalšie témy.
Pracovná skupina: Prezídium COGECA, 26. novembra 2020
Aktuálne informácie o legislatívnych procesoch týkajúcich sa SPP po roku 2020, o rozpočte EÚ a Európskej zelenej dohode, Udržateľné financovanie a ďalšie témy.
Pracovná skupina pre lesníctvo, 23. novembra 2020
Stratégia prispôsobenia sa zmene klímy, Smernica o obnoviteľných zdrojoch energie (RED II): pokyny ku kritériám udržateľnosti pre bioenergiu a ďalšie témy.
Pracovná skupina pre bravčové mäso, 13. novembra 2020
Okrúhly stôl o súčasnej situácii na trhu a ďalšie témy.