V Považskej Bystrici sa uskutoční už 6. ročník akcie „Zo salaša do mesta“

          Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora (RPPK) Považská Bystrica v spolupráci s NSRV SR organizuje v piatok 17. apríla 2015 od 10.00 hod. pri Mestskom úrade v Považskej Bystrici už šiesty ročník propagačnej akcie pod názvom Zo salaša do mesta.
          Na podujatí sa predstavia farmári z tamojšieho regiónu s ponukou ovčích výrobkov, jahňacieho guláša a pripraveného duseného jahňacieho mäsa. Podujatie je zamerané na propagáciu jahňacieho a ovčieho mäsa.

          Organizátori pozývajú všetkých ľudí, aby prišli ochutnať regionálne produkty, prípadne aby prišli medzi nich len tak a podporili ich v tejto myšlienke.
         
Plagát podujatia je v Dokumentoch na stiahnutie.

Daniela Janíčková, RPPK Považská Bystrica

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce