Bezlaktózový krém

V Európe sa intolerancia laktózy vyskytuje približne u 10 – 20 % populácie, pričom výskyt stúpa s vekom. Potreba vývoja bezlaktózových alternatív v oblasti pekárstva a cukrárstva je preto reálne odôvodnená z pohľadu verejného zdravia aj trhu. Pečenie bez laktózy si nevyžaduje až také veľké zmeny ako pri bezlepkovom pečení, dôležité je vybrať tie alternatívy, ktoré zachovajú textúru, chuť a vzhľad pečiva. Ako na bezlepkový krém sa dozviete vo videu s Petrou Tóthovou.

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce Prenájom a predaj stavebných strojov a doplnky