Bezlepkový korpus

Lepok zodpovedá za pružnosť a štruktúru klasického pečiva. Vďaka nemu je cesto elastické, nadýchané a dobre drží tvar.  Bez lepku môže byť cesto krehkejšie, suchšie alebo sa zle tvaruje. Preto sa často používajú rôzne kombinácie múk a škrobov, ktoré sa navzájom dopĺňajú a nahrádzajú funkciu lepku. V názornej ukážke prípravy bezlepkového korpusu od Petry Tóthovej sa dozviete všetko podstatné.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce Prenájom a predaj stavebných strojov a doplnky