Čokoláda, temperovanie, riedenie (výrobky, pralinky, ozdoby)

Kakaový bôb patrí medzi najväčšie poklady, ktoré kedy boli v histórii objavené. Čo všetko je možné z čokolády vyrobiť a čo by sme určite pri temperovaní a riedení nemali podceniť v praktickej ukážke vysvetlí Jozefína Zaukolcová.

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce Prenájom a predaj stavebných strojov a doplnky