Hľadáte zamestnancov? Ponúkame riešenie

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora sa dlhodobo a aktívne zapája do zmysluplných projektov zameraných na zosúlaďovanie potrieb trhu práce a ľudských zdrojov. Zabezpečenie kvalifikovanej pracovnej sily pre poľnohospodárstvo a potravinársky priemysel je alfou a omegou sebestačnosti našej krajiny, bezpečnosti potravín a trvalo udržateľného rozvoja.

Práve preto vstúpila SPPK do spolupráce s novým pracovným portálom Worki.sk a vyrokovala pre Vás výhodné podmienky v rámci inzercie voľných pracovných miest na úrovni zľavy 30 %. V prílohe na stiahnutie nájdete zľavový kupón SPPK30 – voucher, ktorý si viete uplatniť pri nákupe.

Zároveň prikladám informáciu o portáli Worki.sk, jeho výhodách oproti iným pracovným portálom. Za najväčšiu výhodu oproti iným portálom, okrem výhodných cien považujeme možnosť flexibilne meniť v čase inzeráty podľa Vašej potreby bez doplácania, spoluprácu portálu s Hospodárskymi novinami pre propagáciu Vašich ponúk a intenzívnu kampaň inzercie na sociálnych sieťach.

Tu nájdete krátke video o výhodách: Aké výhody ponúka Worki.sk? (youtube.com) Ak by ste potrebovali ponuku viac na mieru Vašej organizácie napíšte Vaše požiadavky na [email protected] a tím Worki je Vám plne k dispozícii.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce