Školenie o antimikrobiálnej rezistencii pre poľnohospodárov a veterinárnych lekárov

Nové opatrenia na boj proti antimikrobiálnej rezistencii

Dovoľujem si Vás pozvať na praktické školenie o antimikrobiálnej rezistencii pre poľnohospodárov a veterinárnych lekárov pracujúcich so zvieratami určenými na produkciu potravín na Slovensku. Školenie sa uskutoční v piatok 21. júna 2024 od 09:00 do 19:00 v Grand Residence room, Residence Hotel & Club Donovaly, Donovaly 198, 976 39 Donovaly

Cieľom praktického školenia je:

  • Informovať poľnohospodárov a veterinárnych lekárov o dôsledkoch nariadení (EÚ) 2019/4 o medikovaných krmivách a 2019/6 o veterinárnych liekoch v ich každodennej praxi na farme.
  • Uľahčiť prechod k zníženému používaniu antimikrobiálnych látok informovaním poľnohospodárov a veterinárnych lekárov o opatreniach, ktoré by mohli zabrániť výskytu infekcie.
  • Podporovať výmenu osvedčených postupov, ktoré informujú poľnohospodárov a veterinárnych lekárov o možných prístupoch k zníženiu používania antimikrobiálnych látok v každodennej praxi.

Link na registráciu: https://forms.office.com/e/N3Ktqi2MT6

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce