Informačné listy za účtovný rok 2023

V mene Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky chceme poďakovať všetkým subjektom podnikajúcich v poľnohospodárskej prvovýrobe a službách za doterajšiu spoluprácu a činnosť, ktorú vykonali v prospech skvalitnenia poľnohospodárskej výroby na Slovensku. Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky organizuje zisťovanie výsledkov hospodárenia organizácií poľnohospodárskej prvovýroby a služieb za účtovný rok 2023 formou Informačných listov MPRV SR.

Vyplnenie a odovzdanie Informačných listov bude prebiehať výlučne elektronicky, pomocou zbernej aplikácie, ktorú na tento účel zabezpečí MPRV SR.

Zber bude otvorený od 20. augusta 2024 do 15. septembra 2024 na adrese https://statistika1.land.gov.sk/infolisty (zatiaľ neaktívne).

Subjekty pred otvorením zberu budú elektronicky požiadané o poskytnutie údajov do Informačných listov. Vstup do systému zberu je podmienený registráciou subjektu na hore uvedenej adrese. Heslo do systému subjekt vytvorí sám pri registrácii.

Vopred ďakujeme za účasť na zbere údajov do Informačných listov a tešíme sa na spoluprácu.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce