Deň poľa zameraný na krmoviny v Očovej

Vo štvrtok 23. mája 2024 sa uskutoční v Očovej najväčšia praktická ukážka poľnohospodárskej techniky na Slovensku. Poľnohospodári si na Dni poľa zameranom na krmoviny budú môcť porovnať desiatky technologických liniek na ich zber a pozberovú úpravu.

Podujatie pripravuje AGRION – Združenie dodávateľov pôdohospodárskej techniky v SR v spolupráci s Poľnohospodárskym družstvom Očová už 28. raz. 

Podujatie pozostáva z dvoch častí. Prvá (9:30) je odborný seminár, ktorý sa koná vo VIP stane na mieste konania akcie. Pripravujeme ho za spolupráce Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra.

Hlavná časť sa začína o 11:00 slávnostným otvorením podujatia na tribúne. Členské spoločnosti AGRION - Združenia dodávateľov pôdohospodárskej techniky v SR predvedú v pracovnom nasadení stroje a zariadenia na prípravu krmovín. Zabezpečená je bohatá účasť vystavovateľov v rozsahu 26 spoločností. Predvádzanie techniky prebieha za odborného komentáru Pavla Finduru, prorektora Slovenskej poľnohospodárskej univerzity.

Cieľom podujatia je ukázať rôzne prístupy zberu a pozberovej úprave krmovín a poľnohospodár si tak môže porovnať v pracovnom nasadení jednotlivé technologické linky. 

Tešíme sa na Vašu účasť. 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce