Predvolebná diskusia s predstaviteľmi politických strán

Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení Slovenskej republiky (AZZZ SR) zorganizovala 7. septembra predvolebnú diskusiu s predstaviteľmi politických strán predovšetkým k ekonomickým a hospodárskym témam týkajúcich sa podnikateľského prostredia s dôrazom na dlhodobé ako aj aktuálne vypuklé problémy.

Zástupcovia politických strán, ktoré sa uchádzajú o hlasy voličov v najbližších parlamentných voľbách, diskutovali najmä o trhu práce, daniach a odvodoch či konsolidácii verejných financií. Diskusia bola venovaná práve zamestnávateľom – členom AZZZ SR.

AZZZ SR, ako najreprezentatívnejšia organizácia zamestnávateľov, sformulovala priority, ktoré by mala budúca vláda realizovať, ak chce byť úspešná a pre Slovensko prospešná. Na tvorbe programového dokumentu, v ktorom nájdete aj oblasť poľnohospodárstva a potravinárstva, sa podieľala aj SPPK. Materiál nájdete v prílohe na stiahnutie.

Záznam diskusie

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce