Výzva na podporu skladovania produktov poľnohospodárskej prvovýroby

Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum ako vykonávateľ Schémy štátnej pomoci na podporu skladovania produktov poľnohospodárskej prvovýroby v dôsledku agresie Ruska proti Ukrajine oznamuje, že v snahe vyjsť v ústrety žiadateľom, výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie pomoci na podporu skladovania produktov poľnohospodárskej prvovýroby v dôsledku agresie Ruska proti Ukrajine, je predĺžená a žiadosť o poskytnutie pomoci je možné podať prostredníctvom elektronického formulára najneskôr do 9. júna 2023 do 12:00 hod.

Akceptované budú všetky žiadosti s pečiatkou podacej pošty najneskôr zo dňa 9.6.2023.

Žiadosť je možné doručiť aj osobne do podateľne na adresu: Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, Hlohovecká 2, 951 41 Lužianky, najneskôr do termínu ukončenia podávania žiadosti, t.j. 9.6.2023 do 12:00 hod.

Termín uzavretia výzvy je konečný.

Ostatné podmienky uvedené vo výzve ostávajú nezmenené. Odporúčame žiadateľom oboznámiť sa so znením výzvy a všetkých sprievodných dokumentov.

Viac info nájdete na: http://nppc.sk/index.php/sk/?fbclid=IwAR3BVkSyLoo1fHgx5z-vwLUvzjDju5MAJTYWf68ztqi2Zk87gGNl-_xAt7k

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce