Online seminár Pravidlá novej SPP na obdobie rokov 2023 - 2027

IZPI v spolupráci s MPRV SR organizuje 20. apríla online seminár: Pravidlá novej SPP na obdobie rokov 2023 – 2027. Na tento seminár je možné prihlásiť sa do 19.04.2023. Link: Kalendár školení | izpi.sk.

Na internetovej stránke Pôdohospodárskej platobnej agentúry boli zverejnené:

Výzva na predkladanie Jednotnej žiadostí o priame podpory 2023. Termíny, postup, prílohy nájdete na linku: Výzva na predkladanie Jednotnej žiadostí o priame podpory 2023 / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Formuláre k predkladaniu Jednotnej žiadosti pre rok 2023 aj vo formáte PDF. Link na formuláre: Zverejnenie formulárov k predkladaniu Jednotnej žiadosti pre rok 2023 aj vo formáte PDF / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Oznámenie o predkladaní žiadostí o priame podpory na zvieratá pre r. 2023. Termíny, postup, prílohy nájdete na linku: Oznámenie o predkladaní žiadostí o priame podpory na zvieratá pre r. 2023 / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Formuláre k predkladaniu žiadostí o priame podpory pre zvieratá pre rok 2023 vo formáte PDF. Link na formuláre: Zverejnenie formulárov k predkladaniu žiadostí o priame podpory pre zvieratá pre rok 2023 vo formáte PDF / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce