Výzva na doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky pre rok 2023

Dovoľujeme si oznámiť Vám, že na internetovej stránke Pôdohospodárskej platobnej agentúry bola zverejnená Výzva na doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky pre rok 2023.

Kompletnú informáciu vrátane príloh nájdete na linku: Výzva na doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky pre rok 2023 / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Formuláre k podávaniu žiadostí nájdete na linku: Zverejnenie formulárov k predkladaniu žiadostí o o doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky pre rok 2023 vo formáte PDF / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Ďalšie súvisiace informácie nájdete na linku: PPA PRIJÍMA ŽIADOSTI O DOPLNKOVÚ PLATBU NA DOBYTČIE JEDNOTKY – PRÁVNICKÉ OSOBY TO MUSIA UROBIŤ ELEKTRONICKY. / PPA - Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce