Obilninári pozývajú do Rumunska

Združenie pestovateľov obilnín organizuje na konci leta v termíne 22.-26. august 2022 atraktívnu študijnú cestu pre pestovateľov, spracovateľov a obchodníkov na poľnohospodárske podniky, do obchodného prístavu Constanta,ale aj do historických miest a dunajskej delty – skvostov Rumunska.

Študijný plán: rozvíjajúci sa moderný čiernomorský prístav Konstanca, sklady a obchodovanie so zrninami do sveta, poľnohospodárske podniky, závod na výrobu rastlinného oleja a diskusiu so zástupcami rumunských pestovateľov kukurice.

Relaxačný plán: prehliadka historických miest Bukurešť, Konstanca a Tulcea s ochutnávkou vín, 2 noci v prímorskom rezorte Eforie Nord, výlet loďou do delty Dunaja, biosférická rezervácia je súčasťou svetového dedičstva UNESCO od r. 1991.

Podrobné podmienky študijno-relaxačnej cesty nájdete na webe Združenia pestovateľov obilnín. 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce