Pripravované webináre

Dovoľujeme si dať Vám do pozornosti webináre, ktoré pripravuje Pôdohospodárska platobná agentúra k výzve č.52/PRV/2022 podopatrenie 4.1 – Podpora na investície do poľnohospodárskych podnikov a  kvýzve č. 51/PRV/2021 podopatrenie 4.2 – Podpora pre investície na spracovanie/uvádzanie na trh a/alebo vývoj poľnohospodárskych výrobkov.

Webináre sú k dispozícii žiadateľom v dňoch 5.4.2022 a 7.4.2022 so začiatkom o 9:00 hod. Prihlásiť sa môžu 15 minút pred začiatkom konkrétneho webinára. Linky, na ktoré sa môžu žiadatelia prihlásiť, budú zverejnené na stránke www.apa.sk deň pred konaním webinára.  Link na prihlásenie nájdete na adrese: https://www.apa.sk/aktuality/oznmenie/11387

Odporúčame žiadateľom, resp. potenciálnym žiadateľom, zúčastniť sa na týchto webinároch a prípadne položiť svoje otázky súvisiace s týmito výzvami.

Webinár SPPK

Zároveň si dovoľujeme oznámiť Vám, že webinár k podávaniu jednotných žiadostí o podporu na pôdu, ktorý pripravuje SPPK pre svojich členov, sa uskutoční  07.04. (štvrtok) so začiatkom o 10.00 hod.

Kliknutím sem sa pripojíte k webináru

Od prítomných zamestnancov PPA budeme žiadať aj o odpovede na základné otázky poľnohospodárov/žiadateľov o priame platby, týkajúce sa kampane roku 2021 a roku 2022.

Nahrávka z webinára bude uložená na vzhliadnutie cez systém iTutor, do ktorého bude povinná registrácia, zatiaľ zadarmo. Viac informácií o registrácii sa dozviete na našom webe www.sppk.sk v najbližších dňoch.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce