Webinár k podávaniu žiadostí na doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky na rok 2022

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora pripravuje pre svojich členov, ako aj pre nečlenov, školenie – webinár k podávaniu žiadostí na doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky na rok 2022, s cieľom predchádzať chybám pri podávaní žiadostí. Tento webinár sa uskutoční dňa 21.02.2022 so začiatkom o 13:30 hod., online formou prostredníctvom MS Teams. Na webinári sa zúčastnia aj zástupcovia sekcie priamych podpôr a sekcie kontroly Pôdohospodárskej platobnej agentúry, ktorí odprezentujú spôsob podávania týchto žiadostí s upozornením na najčastejšie chyby pri podávaní žiadostí a plnení podmienok žiadateľa.

Na WEBINÁR k podávaniu žiadostí na doplnkovú vnútroštátnu platbu na dobytčie jednotky na rok 2023 sa pripojíte pomocou tohto odkazu:

Kliknutím sem sa pripojíte k webináru

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce