Plán práce vlády SR na rok 2022

Dovoľujeme si Vás informovať, že vláda SR 9. februára 2022 schválila Plán práce vlády SR na rok 2022. Z toho dôvodu Vás žiadame o zaslanie tých materiálov z prílohy, ku ktorým je podľa Vás potreba vykonať konzultácie, samozrejme len za predpokladu, že sa daných konzultácií sami plánujete zúčastniť. Vaše návrhy môžete vyznačiť priamo v materiály, ktorý tvorí prílohu tohto oznámenia alebo nám môžete zaslať číslo materiálu a mesiac, do ktorého je materiál zaradený.

Vaše podnety zasielajte na adresu [email protected] do 21. februára 2022 (vrátane).

Zároveň si Vás dovoľujeme upozorniť, že s vysokou pravdepodobnosťou k niektorým materiálom sa už uskutočnili konzultácie, a/alebo sú v legislatívnom procese, a/alebo už boli predložené na rokovanie vlády SR. V prípade, že takýto prípad nastane, budeme Vás informovať.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce