Preplácanie výdavkov za testovanie zamestnancov

Dovoľujeme si Vás informovať, že na webovej stránke Ministerstva hospodárstva SR bolo zverejnené oznámenie k preplácaniu výdavkov zamestnávateľov na povinné testovanie zamestnancov. Za mesiac december je kompenzácia stanovená vo výške 5 € na jeden test, za mesiac január je kompenzácia stanovená v sume 4 € za jeden test, zároveň za náklady spojené s testovaním bude poskytnutá náhrada vo výške 1 € za jedno testovanie.

Vaše žiadosti si môžete podávať výlučne elektronickou formou prostredníctvom portálu verejnej správy. Vyplnený formulár je potrebné odoslať  so zaručeným elektronickým podpisom. 

V záujme rýchleho a efektívneho vybavenia Vašej žiadosti sa odporúča, aby ste za mesiace december a január podali spoločnú žiadosť.

Zároveň ministerstvo upozorňuje, že nebude posielať rozhodnutie o schválení žiadosti. Žiadateľ bude zo strany ministerstva oslovený len v prípade nechválenia žiadosti, a to za účelom odstránenia vád.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce