Novým štátnym tajomníkom rezortného ministerstva bude Martin Kováč

Vláda na svojom dnešnom rokovaní odvolala z funkcie štátneho tajomníka Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Milana Kyseľa. Kabinet ho odvolal k 31. januáru 2022. Na poste ho vystrieda Martin Kováč.

Kováč v rokoch 1990 až 1995 študoval na Stavebnej fakulte Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, odbor vodné hospodárstvo krajiny. V rokoch 1998 až 2001 na Žilinskej univerzite v Žiline, na ústave súdneho inžinierstva absolvoval štúdium znalectva v oblasti oceňovania nehnuteľností a vodného hospodárstva krajiny. Od roku 2021 je členom a predsedom zboru poradcov ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce