Obvyklá výška nájomného - evidencia o dohodnutom a zaplatenom nájomnom

Dovoľujeme si upriamiť Vašu pozornosť na skutočnosť, že v zmysle § 14 ods. 3  zákona č. 504/2003 Z. z. o nájme poľnohospodárskych pozemkov, je nájomca poľnohospodárskej pôdy povinný viesť a uchovávať evidenciu o dohodnutom a zaplatenom nájomnom za pozemky podľa katastrálnych území k 31. decembru a údaje a informácie z tejto evidencie poskytnúť okresnému úradu každoročne do 31. januára nasledujúceho roka.

Z toho dôvodu Vás upozorňujeme, že máte povinnosť doručiť na adresu príslušného okresného úradu, pozemkový a lesný odbor do 31.01.2022 vyplnený formulár podľa prílohy č. 3 Vyhlášky č. 172/2018 Z. z. za každé katastrálne územie. 

Vzor formulára nájdete v prílohe na stiahnutie.

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce