Úvod / Vzdelávanie / Stredoškolské odborné vzdelávanie / Učebné texty / Skupina odborov 29 Potravinárstvo
Riadenie cudzích predmetov v pekárskej výrobe
29/12/2021 |
V prednáške vysvetlíme pojmy potenciálnych nebezpečenstiev vo výrobnom procese.
Vymenujeme nebezpečenstvá, pričom podrobnejšie rozoberieme možné fyzikálne nebezpečenstvá vo forme prítomnosti cudzích predmetov.
Hlavný dôraz sa kladie na zoznam cudzích predmetov a ich denná kontrola vo výrobe. Na príkladoch spomenieme možné výskyty a ich riziká v prípade kontaminácie výrobkov.
Poukážeme tiež na ľudský faktor, hlavne z hľadiska poskytovania rôzneho druhu servisu vo výrobe.
Dokumenty na stiahnutie
- Riadenie cudzích predmetov v pekárskej výrobe - prednáška (6.84 MB, PPT)
- Riadenie cudzích predmetov v pekárskej výrobe - text (0.03 MB, DOCX)