Agrofilm 2021

Značke „Agrofilm“ ostali tento rok verní, alebo ju práve objavili, filmári z 24 krajín, 5 kontinentov a spolu prihlásili 98 filmov. Od pondelka do soboty sa bude premietať tradične, aj online. Spolu 44 hodín kvalitných filmových dokumentov môžu diváci sledovať online na webe www.agrofilm.sk a to dopoludnia, večer a pre vytrvalých je pripravený aj nočný filmový klub.

Pri dodržaní všetkých protipandemických opatrení sa bude premietať aj v kinosálach a to na univerzitách v Košiciach, Zvolene, Bratislave, na NPPC v Bratislave, v synagóge v Brezne a tento rok aj mimoriadne v Múzeu TANAPu v Tatranskej Lomnici.


Ponuka je bohatá a filmári potvrdili, že atraktívne témy sa dajú nájsť aj v maštali, na poli, v lese, v mori, v pôde, či na konári. Tento rok rezonovali témy ako je zodpovedné využitie pôdy, ochrana a obnova zdrojov pre výživu, šetrné poľnohospodárstvo na veľkých lánoch, ale aj v malých záhradách, vrátane otázky či má poľovníctvo zmysel.


Online program na každý deň TU


Viac info je na stránke www.agrofilm.sk

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce