Pomohli sme Pyžamovým dňom a Misiou 09

Zamestnanci Úradu SPPK vymenili šaty, lodičky a obleky za pyžamá a nočné košele a prispeli na dobrú vec. 14. september sa na Úrade SPPK niesol v znamení charity. 

Zamestnanci Úradu SPPK sa počas jedného dňa rozhodli zapojiť do dvoch charitatívnych projektov. 

Prvým projektom – Pyžamovým dňom – podporili aktivity spoločnosti Amazon. Do práce tak v utorok prišli všetci zamestnanci oblečení v pyžame. Príjemnou atmosférou a domácimi veterníkmi sme si vylepšili pracovný deň a najmä mali dobrý pocit, že sme sa zapojili do projektu na pomoc malým pacientom ležiacim v Detskom kardiocentre v Bratislave. 

Zamestnanci Úradu SPPK sa v rovnaký deň zapojili aj do druhého projektu: Misia 09 – osobnosti kuriérmi. Ide o projekt, kde sa známe osobnosti prezlečú za kuriérov a na dané adresy vozia certifikáty. Certifikát na Úrad SPPK priniesol známy herec Martin Mňahončák. 

Výťažok z predaja certifikátov sa následne použije na nákup pomôcok alebo na podporu v liečbe pre deti a mladých ľudí s rôznou formou zdravotného handicapu. 


 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce