Spolufinancovania potrieb poľnohospodárov v rámci podopatrenia 4.1 - CAC Finance a.s.

CAC Finance a.s. (ďalej len „CAC“), člen SPPK, sa zaoberá riešeniami financovania podnikateľských potrieb a investícii, s najširšou ponukou finančných produktov a riešeniami dostupnými pod jednou strechou. Všetky produkty poskytuje CAC v spolupráci s portfóliom najvýznamnejších finančných inštitúcií na Slovensku.

V súlade s aktivitami SPPK pripravila CAC v spolupráci s vybranými finančnými partnermi ponuku pre poľnohospodárov na spolufinancovanie investícií do poľnohospodárskej techniky a zariadení s možnosťou čerpania nenávratného finančného prostriedku od Poľnohospodárskej platobnej agentúry a zameraním na poskytnutie optimálneho riešenia pri zhoršenej dostupnosti financovania na trhu.   

V priloženej prezentácii nájdete možnosti spolufinancovania potrieb poľnohospodárov v rámci podopatrenia 4.1 – Podpora na investície do poľnohospodárskych podnikov.

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce