Dohoda o budúcej SPP je aj vďaka SPPK dobrá

Na ostatnom supertrialógu Rady ministrov pôdohospodárstva, Európskeho parlamentu a Európskej komisie sa po troch rokoch rokovaní uzavrela politická dohoda o kompromisnom znení Spoločnej poľnohospodárskej politiky.
 
Výsledok dohody je nakoniec dobrý. Väčšina našich priorít, ktoré sme v rámci Konzorcia s českými samosprávnymi organizáciami v priebehu posledných viac ako 3 rokov presadzovali, sa nakoniec dostala do finálnej podoby dokumentu.   
 
V podcaste sa dozviete, ako sa na príprave budúcej Spoločnej poľnohospodárskej politiky podieľala SPPK, kde sa to celé vlastne začalo, čo je schválené a čo nás čaká v najbližšom období.
 

 

 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce