Novým štátnym tajomníkom je Milan Kyseľ

Štátnym tajomníkom Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (MPRV SR) bude Mgr. Milan Kyseľ. Na svojom dnešnom rokovaní ho do funkcie vymenovala vláda Slovenskej republiky. Funkcie sa ujme od štvrtka 17. 6. 2021.
 
Po parlamentných voľbách 2020 krátko pôsobil na Ministerstve pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ako poradca pre oblasť malých a rodinných farmárov.
 
„O tom, že pán minister to s podporou malých a rodinných poľnohospodárov myslí úprimne a vážne, svedčí aj moja nominácia. Ďakujem za prejavenú dôveru a urobím všetko preto, aby sme spolu oživili slovenský vidiek,“ uviedol Milan Kyseľ po svojom vymenovaní do funkcie.
 
Návrh na vymenovanie štátneho tajomníka MPRV SR predložil na 16. schôdzu vlády SR minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Samuel Vlčan.
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce