FOTO príbeh - Trenčiansky kraj

Trenčiansky kraj sa do odovzdávania potravín zapojil počas viacerých dní. Akcia „Vy pomáhate, my ďakujeme!“ sa stretla s mimoriadne pozitívnou odozvou. Trenčiansky kraj odovzdával potraviny celkovo na piatich miestach kraja. Ako poďakovanie za starostlivosť o chorých a najstarších občanov odovzdali regionálne komory potravinové dary najmä s regionálnou príchuťou.
 
Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Trenčín obdarovala zamestnancov trenčianskej nemocnice, ktorí sa v prvej línii starajú o covidových pacientov.
 
 
 
 
Poľnohospodári z Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Bánovce nad Bebravou si uctili prácu zamestnancov miestneho Centra sociálnych služieb. Potravinovú pomoc odovzdal predseda RPPK Bánovce nad Bebravou Ľuboš Podoba.
 
 
Poľnohospodári z Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Považská Bystrica potešili zamestnancov Nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica. Bohatú zásielku lokálnych produktov odovzdával predseda RPPK Považská Bystrica Ján Kopšo.
 
 
 
 
 
 
 
 
Poľnohospodári z Regionálnej poľnohospodárksje a potravinárskej komory Prievidza podarovali potraviny zamestnancom dvoch zariadení - Stredisko soc. Služieb Kanianka a Zemianske Kostoľany. Ako vyzeralo odovzdávanie potravín v regióne nájdete v reportáži.
 

 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce