FOTO príbeh - Košický kraj

Do celoslovenskej akcie darovania potravín "Vy pomáhate, my ďakujeme!" sa zapojili aj agropotravinári z Košického kraja. Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Košice sa rozhodla potešiť a uctiť si prácu skutočných záchrancov našej krajiny v zariadení pre seniorov PATRIA n.o. Drienovecké kúpele, v košickom centre pre obnovu rodiny DORKA a v domove sociálnych služieb pre seniorov VIA LUKS Košice - Barca. Potravinový dar odovzdával predseda RPPK Košice Peter Vilinský.
 

 
 
 
Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Trebišov pomáhala v Charitatívnom dome sv. Edity Steinovej vo Vojčiciach. Mliečne a mlynské produkty potešia zamestnancov, ktorí sa každý deň starajú o našich najstarších.
 
 
 
Členovia regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Michalovce sa symbolicky poďakovali potravinovým darom zamestnancom Michalovskej nemocnici. Potraviny odovzdal osobne predseda a riaditeľ komory v jednej osobe Július Fazekas 16. februára. 
 
 
 
Nezaháľali ani členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Spišská Nová Ves. Potravinové dary odovzdali jej zástupcovia na dvoch miestach - v nemocniciach Krompachy a Spišská Nová Ves. V Krompachoch sa odovzdávania zúčastnil predseda RPPK Michal Kiššák a Václav Fabrici, predseda PD Kluknava. V nemocnici v Spišskej Novej Vsi sa k predsedovi Kiššákovi pridal aj podpredseda RPPK a predseda PD Smižany  Štefan Zekucia.
 
 
 
 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce