FOTO príbeh - Prešovský kraj

Zahanbiť sa nenechali ani poľnohospodári a potravinári z Prešovského kraja. V rámci projektu "Vy pomáhate, my ďakujeme!" darovali členovia RPPK Bardejov, Humenné, Poprad, Svidník, Stará Ľubovňa a ŠRPPK Prešov plody svojej práce tým, ktorí to najviac potrebujú.
 
Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Bardejov obdarovala zamestnancov miestneho Domova sociálnych služieb vynikajúcimi lokálnymi produktami. Potraviny odovzdával predseda RPPK Bardejov Jozef Ovšaník.
 
 
 
Na prázdno neobišli ani v Humennom. Predseda Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Ladislav Lukáč a riaditeľka Jana Špuntová odovzdali symbolické ďakujem v podobe produktov od svojich členov zamestnancom miestneho Zariadenia sociálnych služieb. 
 
 
 
Poriadnu nádielku zemiakov odovzdala Šarišská regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Prešov zamestnancom Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove.
 
 
Členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Poprad potešili lokálnymi produktami zamestnancov zariadenia Jeseň Života vo Veľkej Lomnici.
 
 
Predovšetkým pečivárskymi výrobkami potešili zástupcovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Svidník miestny Detský domov. 
 
 
 
 
Členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Stará Ľubovňa navštívili Ľubovniansku nemocnicu, n.o. a potešili tak jej zamestnancov, ktorí sa každý deň starajú o ťažko chorých pacientov. Pri odovzdávaní potravín nechýbal predseda RPPK Stará Ľubovňa Milan Semančík, ale aj ďalší zástupcovia severovýchodného časti našej krajiny.
 
 
 
 
Všetkým produktívnym agropotravinárom, ktorí sa zapojili do projektu "Vy pomáhate, my ďakujeme!" patrí obrovská vďaka.
 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce