Nové opatrenia na hraniciach a informácia pre \"pendlerov\"

Policajný zbor plní nariadenia vlády SR ohľadom zvýšenej kontroly hraničných priechodov. Od dnešného rána (2.4.2020) príslušníci Policajného zboru evidujú každú osobu, ktorá prichádza na územie Slovenskej republiky.
 
 
Evidencia má, samozrejme, vplyv na čakacie doby na hraničných priechodoch, ktoré sa značne predĺžili. Nutnosť viesť takúto evidenciu vyplýva z potreby vytvorenia prehľadu o osobách, ktoré sa vracajú zo zahraničia späť na Slovensko a na ktoré sa vzťahujú mimoriadne opatrenia.
 
Polícia SR žiada verejnosť o trpezlivosť, spoluprácu a pochopenie pre policajtov, ktorí si na mieste vykonávajú zadané úlohy. O akýchkoľvek ďalších zmenách v spôsobe evidencie a hraničných kontrol bude polícia SR informovať. Zároveň pracuje na tom, aby proces evidencie bol rýchlejší.

 

ZDROJ: FB Polície SR

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce