Pozvánka na Clean Air Dialogue - verejná diskusia o kvalite ovzdušia

Otázka znečisťovania ovzdušia je aktuálnou témou aj pre poľnohospodárov a potravinárov, keďže poľnohospodárska prvovýroba vytvára viac ako 90% emisií amoniaku. Téma je dôležitá aj v súvislosti s prípravou Národného programu znižovania emisií v gescii Ministerstva životného prostredia SR, ktorého cieľom je dosiahnutie záväzkov zníženia emisií do roku 2030. Redukčné záväzky sa týkajú emisií oxidov síry, oxidov dusíka, nemetánových prchavých organických zlúčenín, amoniaku a prachových častíc. 
 

Ilustračný obrázok

 
Ministerstvo životného prostredia SR v spolupráci s Európskou komisiou dňa 24. apríla 2018 organizuje verejnú diskusiu o kvalite ovzdušia Clean Air Dialogue s cieľom identifikovať hlavné výzvy a príležitosti ochrany ovzdušia na Slovensku a hľadať spoločné riešenia na zlepšenie jeho kvality. Panelová diskusia sa uskutoční v utorok 24. apríla 2018 od 11:00 – 13:00 hod. v priestoroch Európskeho informačného centra, Palisády 29 v Bratislave.
 
V prílohe na stiahnutie nájdete pozvánku s podrobnejšími informáciami.
 
Jazykmi podujatia budú slovenčina a angličtina so zabezpečeným simultánnym tlmočením.
 
Prihlasovanie prebieha do 17. apríla 2018 prostredníctvom webového formulára na https://goo.gl/forms/WJd0jaulK9q1YHUD2
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce