Zomrel dlhoročný riaditeľ RPPK Levice Ing. Michal Bóna

S hlbokým žiaľom prijali členovia Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory v Leviciach správu o úmrtí nášho spolupracovníka a dlhoročného riaditeľa Ing. Michala Bónu.
 
 
Posledná rozlúčka so zosnulým kolegom bude v piatok 21. októbra o 15:00 na cintoríne v Starom Tekove.
 
Členovia RPPK Levice spolu s úradom vyslovujú úprimnú sústrasť celej rodine a priateľom.
 
Ing. Michal Bóna bol absolventom Vysokej školy poľnohospodárskej v Nitre, pôsobil na poľnohospodárskych družstvách v okresoch Zlaté Moravce, Nové Zámky. V okrese Levice pôsobil v JRD Starý Tekov, kde bol až do roku 1987 predsedom družstva. Neskôr pôsobil na Okresnej poľnohospodárskej správe v Leviciach, ako riaditeľ a od apríla 1991 sa pričinil o vznik spoločnej samosprávnej organizácie poľnohospodárov a potravinárov. Od roku 1992 zastával funkciu riaditeľa úradu Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory v Leviciach. Na tomto poste zotrval až do roku 2003, kedy odišiel do dôchodku.

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce