Seminár Únie hydinárov Slovenska

Únia hydinárov Slovenska aj v tomto roku organizuje na Podbanskom odborný seminár určený chovateľom hydiny, spracovateľom, výrobcom krmív, dodávateľom technológii a ďalším odborníkom, ktorí priamo pracujú v tomto odvetví potravinárskeho priemyslu, prípadne s ním nejakým spôsobom spolupracujú.
 
 
Vystúpenia a prednášky renomovaných odborníkov zo Slovenska, ale aj zo zahraničia budú zamerané na aktuálne problémy hydinárstva, súvisiace nielen s domácou produkciou, ale aj  importom kurčiat a vajec na náš trh. Reč bude aj o svetových novinkách v produkcii konzumných slepačích vajec, vo výkrme brojlerov, nových technológiách chovov hydiny a podobne.
 
Svoje najnovšie produkty predstavia zástupcovia poisťovacích, veterinárnych a ďalších spoločnosti, ktoré spolupracujú s hydinárskym odvetvím. Seminár je vítanou príležitosťou, tak pre veľkochovateľov a spracovateľov hydiny, veľkoproducentov vajec, ako aj pre drobných podnikateľov v tejto oblasti zoznámiť sa s aktuálnymi novinkami v slovenskom a európskom hydinárstve. Seminár bude 29.11. 2016 na tradičnom mieste na Podbanskom v hoteli Permon., podrobnejšie informácie na [email protected].    

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce