Konferencia Invest Shenzhen

Invest Shenzhen je spoločnosť založená samosprávou čínskeho mesta Shenzhen, ktorá má za úlohu podporovať a pritiahnuť domáce a zahraničné spoločnosti do tohoto 16-miliónového mesta.
 
 
Shenzen bolo prvým pilot projektom „Národného Inovatívneho Mesta“ Číny. Rýchly rast a vývoj mesta spočíva v inovatívnom myslení samosprávy mesta a v jej neustále obnovujúcej sa schopnosti pritiahnuť do mesta každú vedeckú a technologickú inováciu, kde jej zabezpečia podmienky na plynulý vývoj jednak po finančnej stránke, jednak v infraštruktúre, ako aj v presadení – implementácíi výsledkov.
 
Náš región (Slovensko, Maďarsko, Rakúsko a Srbsko) je pre shenzhenských organizátorov zvlášť dôležitý, veď ich technológie a kvalita inovácií už pred rokmi vzbudila záujem vedenia mesta, považujú za dôležité vzťahy s týmito štátmi a usilujú sa o to, aby čo najviac malých, stredných či veľkých podnikov z týchto regiónov sa objavilo na čínskom trhu.
 
Cieľom konferencie organizovanej Invest Shenzhenom v Budapešti je predstavenie mesta Shenzhen, aby záujemci spoznali možnosti ukryté v tomto veľkomeste a aby našli partnerov pre svoj vstup na čínsky trh.
 
Termín konferencie: 19. mája 2016 (štvrtok) 10,00 hod
Miesto: Hotel Corinthia Budapešť (1073 Budapešť, Erzsébet krt. 43.)
 
Registrácia a kontakt:
Účasť na konferencii je bezplatná, ale je podmienená registráciou. Svoju účasť na konferencii prosím potvrďte e-mailom, kde uvediete názov spoločnosti, jej činnosť, počet zamestnancov a mená zúčastnených osôb. Vaše registrácie prijímajú organizátori najneskôr do 13-teho mája 2016 do 16,00 hodiny na e-mailovej adrese: [email protected]
 
tel. +421 905 709 666
 
Tlmočenie do slovenského jazyka bud pre registrované osoby zabezpečené.
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce