Potravinári v Dámskom klube RTVS

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora iniciovala prezentáciu potravinárskych firiem, zväzov a združení vo verejnoprávnej televízii.  
 
Hlavným cieľom projektu je zintenzívniť propagáciu slovenských potravinárskych firiem, potravinárskych zväzov a združení. Jednou z priorít SPPK je totiž práca so spotrebiteľom a cez jeho uvedomelé nákupné správanie podpora domácich výrobcov potravín.
 
Ako prvá sa divákom predstaví 7. decembra 2015 Palma a.s.
Téma - Vianočné pečenie s tukmi
Vysielací čas relácie - 12.20 - 13.45 na Jednotke


Okrem Palmy a.s. sa do propagácie zapoja aj ďalšie potravinárske firmy prostredníctvom svojich zväzov a združení. V tomto roku sa odvysiela 1 relácia s Palmou a.s. a v roku 2016 sa v Dámskom klube odprezentuje ešte ďalších 9 potravinárskych tém (nemusí byť konečný počet). Záujem potvrdili okrem Palmy a.s. aj pekári, mliekari a pivári.

Ak máte záujem, aby sa aj Váš podnik (aj zväz alebo združenie) prezentoval v Dámskom klube, kontaktujte hovorkyňu SPPK. 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce