Konferencie pre pestovateľov sladovníckeho jačmeňa

Slovenské združenie výrobcov piva a sladu pozýva všetkých pestovateľov sladovníckeho jačmeňa v regiónoch na odborné podujatia, na ktorých vystúpia odborníci zo sladovní, zástupcovia akademickej obce, zástupcovia pivovarov a iní odborníci.
 
 
Odborné konferencie pod názvom KVALITNÉ PIVO SA RODÍ NA POLI sa uskutočnia dňa 9. decembra 2015 v Nitre v Agroinštitúte10. decembra 2015 v Košiciach v hoteli Yasmin s nasledovnými témami:
 
     - Sladovnícky priemysel na Slovensku - súčasný stav a perspektíva
     - Vplyv kvality jačmeňa na kvalitu sladu
     - Vplyv odrôd na zvyšovaníe výnosov a kvalitu sladovníckeho jačmeňa, odporúčaná odrodová skladba
     - Požiadavky na odrodovú čistotu a jej vplyv na technologický proces výroby sladu
     - Vyhlásenie najlepšieho pestovateľa sladovníckeho jačmeňa
 
Cieľom konferencií je zdôrazniť význam a postavenie sladovníckeho jačmeňa na Slovensku a poskytnúť pestovateľom odborné informácie o vývoji a trendoch v pestovaní na Slovensku.
 
Podujatie finančne podporilo päť slovenských sladovní a vstup je pre všetkých účastníkov bezplatný. Podmienkou účasti je vyplnenie registračného formulára, ktorý nájdete na stránke www.slovenskepivo.sk.
 
Prosíme, aby ste Vašu účasť na konferencii potvrdili zaslaním vyplnenej a podpísanej prihlášky na alebo prostredníctvom e-mailu: [email protected] alebo na adresu:
 
Slovenské združenie výrobcov piva a sladu
Záhradnícka 21
811 07 Bratislava
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce