17. ročník veľtrhu EKOGALA

Veľvyslanectvo Poľskej republiky v Bratislave pozýva na 17. ročník veľtrhu EKOGALA – medzinárodný veľtrh kvalitných výrobkov a potravín, ktorý sa uskutoční 16. - 17. decembra 2023 v G2A Aréne - Výstavnom a kongresovom centre Podkarpatského vojvodstva.

Cieľom EKOGALA je zvýšiť povedomie o ekologickom poľnohospodárstve a propagovať kvalitné potraviny. Zároveň je aj platformou na nadväzovanie obchodných kontaktov s domácimi a zahraničnými partnermi a výmenu skúseností. Na veľtrhu bude tiež množstvo seminárov, prezentácií ochutnávok či kulinárskych súťaží. Počet vystavovateľov a návštevníkov veľtrhu z Poľska aj zo zahraničia každoročne neustále rastie.

Informácie o veľtrhu EKOGALA a registračné formuláre sú k dispozícii na webovej stránke https://www.ekogala.eu/en/. V prílohe na stiahnutie nájdete aj reklamný leták veľtrhu.    

Slovenskí podnikatelia a výrobcovia tradičných a ekologických potravín budú na podujatí vítanými partnermi

Veľtrh sa koná pod čestnou záštitou ministra poľnohospodárstva a rozvoja vidieka Poľskej republiky.

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte:

Radca pre ekonomické záležitostí

Veľvyslanectvo Poľskej republiky v Bratislave

Mobil: +421 905 557 673, e-mail: [email protected]

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce