Na Agrokomplexe pokrstíme nové potraviny

Pozývame Vás na návštevu expozície Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory v pavilóne M1 počas 46. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy AGROKOMPLEX 2019. Výstava sa uskutoční v dňoch od 22. augusta do 25. augusta 2019 na výstavisku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik v Nitre.
 
 
Počas prvého dňa výstavy /22. augusta/ pokrstíme priamo v expozícii Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory nové potravinárske výrobky, ktoré v tomto roku prichádzajú na trh. Na spotrebiteľa čakajú viaceré chutné a zdravé produkty, ktoré vyrobili slovenskí potravinári, členovia SPPK. 
 
V spoločnej expozícii Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory sa počas štyroch dní výstavy predstavia:
 
Československá obchodná banka
Heineken Slovensko Sladovne, a.s.
LPPK Liptovský Mikuláš
Marek Krajčovič SHR
Mlyn Pohronský Ruskov, a.s.
NOVOFRUCT SK, s.r.o. Nové Zámky
NOVOGAL, a.s.
Palma a.s.
Pekáreň Drahovce
Považský cukor, a.s.
RENOMIA, s.r.o.
RPPK Trenčín
SHP a.s.
Slovenské cukrovary s.r.o.
Stredná odborná škola vinársko–ovocinárska Modra
Združenie chovateľov rýb na Slovensku
 
Tešíme sa na Vašu návštevu!
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce