Pozvánka na verejné zhromaždenie „Politika EÚ likviduje mliečnych farmárov“

Vážení členovia SPPK,   
vážení prvovýrobcovia mlieka,
vážení poľnohospodári,
 
súčasná kritická situácia na trhu s mliekom nás núti podporiť protest organizovaný v Bruseli počas mimoriadneho zasadnutia Rady ministrov dňa 07.09.2015, ktorý je odozvou na nekoncepčnú politiku EK v sektore mlieka. Oznamujeme Vám, že Slovenský zväz prvovýrobcov mlieka v spolupráci so Slovenskou poľnohospodárskou a potravinárskou komorou za podpory ďalších samosprávnych organizácií sektoru pôdohospodárstva organizujú VEREJNÉ ZHROMAŽDENIE pod názvom „Politika EÚ likviduje mliečnych farmárov“.
 
Verejné zhromaždenie sa bude konať 7. septembra 2015 od 11. 00 hodiny na námestí pri obchodnom centre EUROVEA (pri soche M.R. Štefánika), Pribinova 8, 811 09 Bratislava (viď. priložená mapa).
 
Cieľom zhromaždenia je prejaviť nespokojnosť s politikou EÚ v sektore mlieka a navrhnúť opatrenia, ktoré by mohli priniesť zlepšenie v tomto sektore.
Pozvánka, ako aj ďalšie informácie sú v prílohe.
 
V mene vedenia SPPK si vás dovoľujem požiadať o zorganizovanie členov RPPK (prípadne aj nečlenov, chovateľov dojníc) vo vašom regióne v počte minimálne 20.
 
Pomohlo by nám, ak by ste na adresu [email protected]  poslali v termíne do piatka 4.9.2015 aj zoznam podnikov (a počet ľudí), z ktorých prídu účastníci verejného zhromaždenia.
 
Účasťou na verejnom zhromaždení okrem pomoci v sektore mlieka prejavíme aj akcieschopnosť, celistvosť a silu našej komory.

 

Ing. Jozef Artim, CSc., ústredný riaditeľ SPPK

 

 

Miesto konania verejného zhromaždenia

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce