Trnavská RPPK s novou tradíciou

Trnavská regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora zorganizovala 3. júla 2015 v PVOD Madunice stretnutie pre všetkých jej členov a zamestnancov s cieľom utužiť nielen pracovné, ale aj rodinné vzťahy.

 

 

Hostiteľom bolo Poľnohospodárske výrobno-obchodné družstvo Madunice. Jeho podpredseda a zároveň predseda RPPK Trnava Oliver Šiatkovský zdôraznil, že trnavskí poľnohospodári sa síce navzájom poznajú, ale na rozhovory v neformálnom prostredí počas roka častokrát nemajú príležitosť. Aj preto RPPK Trnava odštartovala prvý ročník rodinnej akcie.

 

 

Pre deti boli prirpavené viaceré súťaže, jazda na malotraktore či jazda na koči. Program spestrilo vystúpenie heligónkara Štefana Bašovského, folklórnej speváckej skupiny Povoja z Piešťan a speváka Paľa Drapáka. Počas akcie si mohli ľudia prezrieť aj stajňu, v ktorej má  Zámocký jazdecký klub Hlohovec ustajnené svoje kone. Zámocký jazdecký klub a Richard Potocký zároveň pripravili pre návštevníkov krátke predstavenie s kobylou Tiarou. 

 

 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce