Praktické vyučovanie u zamestnávateľa v systéme duálneho vzdelávania

Manuál k praktickému vyučovaniu u zamestnávateľa v systéme duálneho vzdelávania je východiskovým materiálom pre rozhodovanie zamestnávateľa o vstupe do procesu odborného vzdelávania a prípravy žiakov na výkon povolania systémom duálneho vzdelávania. Sprevádza zamestnávateľa aj samotným procesom výkonu praktického vyučovania u zamestnávateľa. Poskytuje mu základné informácie o legislatívnych podmienkach praktického vyučovania v systému odborného vzdelávania, informácie o podmienkach hmotného a finančného zabezpečenia žiaka, informácie o daňových a odvodových povinnostiach zamestnávateľa a žiaka spojených s poskytovaním praktického vyučovania ako aj základné informácie k samotnému výkonu praktického vyučovania u zamestnávateľa.
 
Cieľom manuálu je poskytnúť zamestnávateľovi, škole a žiakovi komplexné informácie, ktoré im pomôžu zodpovedať všetky otázky, s ktorými sa stretnú na ceste odborného vzdelávania a prípravy žiaka s učebnou zmluvou v systéme duálneho vzdelávania.
 
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce