Horizont Európa – Klaster 6 Potraviny, biohospodárstvo, prírodné zdroje, poľnohospodárstvo a životné prostredie

Dovoľte nám pozvať Vás na webinár ku klastru 6 Horizontu Európa a jeho pracovný program zameraný na témy výziev z oblasti výskumu, inovácií ponúkajúce nové riešenia v oblastiach ako je biodiverzita, ekosystémové služby, potravinové systémy, poľnohospodárstvo, rybolov a akvakultúra, oceány, vnútrozemské a pobrežné oblasti, obehové hospodárstvo, biohospodárstvo a biotechnológie, ekologické riešenia pre spoločnosť, ako aj zmena klímy.
 
Témy plánovaných výziev predstaví Stanislav Hronček, delegát programového výboru. Monika Bideau Repčíková vysvetlí význam misií a európskych partnerstiev. Synergie národných a medzinárodných nástrojov a aktérov z pohľadu žiadateľa priblíži Dana Peškovičová.
 
Podujatie sa uskutoční dňa 4.5.2021 od 9:30 – 12:45 hod. a je potrebné sa registrovať do 13:00 hod.22. apríla 2021.
 
Na základe registrácie Vám bude zaslaný odkaz na pripojenie.
 

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce