FOTO príbeh - Trnavský kraj

Veľkú solidárnosť a odhodlanie ukázali aj naši poľnohospodári a potravinári z Trnavského kraja. Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Trnava odovzdala bohatú zásielku potravín v nemocnici v Piešťanoch. Potraviny dostanú zamestnanci, ktorí sa každý deň starajú o covidových pacientov.
 
 
Predseda RPPK TT Oliver Šiatkovský odovzdáva symbolickú ďakovnú listinu zástupkyni nemocnice v Piešťanoch
 
 
 
 
 
Nezaváhali ani producenti z Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Galanta. Produkty zo svojho regiónu darovali v Zdravotno-sociálnom centre Trstice, Domove sociálnych služieb pre dospelých v obci Košúty a Domove dôchodcov v Sládkovičove.
 
 
 
 
Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora Senica potešila zamestnancov Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých v obci Rohov a Zariadenie sociálnych služieb Senica n.o. Všetkým, ktorí prispeli, patrí veľké poďakovanie!
 
 
 
               

 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce