Povolenie na použitie prípravku na ochranu rastlín STUTOX-II

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vyhovelo požiadavke SPPK na povolenie na obmedzené a kontrolované použitie prípravku na ochranu rastlín STUTOX-II.
 
UPOZORNENIE
 
Prípravok STUTOX-II je možné aplikovať na povrch pôdy výlučne na základe potvrdenia veľmi silného výskytu hraboša poľného na určených lokalitách príslušným fytoinšpektorom Ústredného kontrolného a skúšobného ústavu poľnohospodárskeho  v Bratislave a následného kladného vyjadrenia Národného referenčného laboratória pre pesticídy Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie v Košiciach (NRL). Po obdržaní kladného vyjadrenia NRL je žiadateľ povinný striktne dodržiavať pokyny uvedené v predmetnom vyjadrení ako ak pokyny uvedené v povolení MPRV SR.
 
Povolenie na použitie prípravku na ochranu rastlín STUTOX-II nájdete v prílohe.
 
 

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce