Prvé stretnutie s novým ministrom

Predseda Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Emil Macho sa hneď na druhý deň po vymenovaní novej vlády SR stretol s novým ministrom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Jánom Mičovským. 
 
 
Prvé stretnutie sa nieslo v duchu aktuálnej situácie s koronavírusom. Predseda SPPK Emil Macho informoval nového ministra o tom, ako vnímajú nákazu a jej rozširovanie samotní poľnohospodári a potravinári a čo je pre nich prioritné pre zabezpečenie plynulej výroby potravín.  
 
Emil Macho hovoril aj o prioritách, ktoré by z pohľadu SPPK mal urgentne riešiť krízový štáb zriadený či už na rezortnom ministerstve alebo priamo Ústredný krízový štáb. 
 
Zajtra - 23. marca - sa uskutočnia rokovania krízových štábov všetkých ministerstiev. O ďalšom vývoji situácie budeme informovať na našom webe. 
 
Prečítajte si aj materiál SPPK: Opatrenia za agropotravinársky sektor, podklady za SPPK na rokovanie krízového štábu
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce