Pracujeme z domu

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora pristupuje k aktuálnej situácii ohľadom šíriacej sa nákazy zodpovedne, v záujme ochrany svojich zamestnancov.
 
 
Od 10. marca pracujeme v domácich podmienkach, zastihnete nás na obvyklých mailových a mobilných kontaktoch.
 
Sekretariát Úradu Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory bude pracovať v polovičnom režime. Na sekretariát Úradu SPPK na Záhradníckej 21 v Bratislave sa preto dovoláte približne do 12.30 hod. Telefónne číslo ostáva rovnaké: 02/502 17 102.
 
Ďalšie opatrenia
 
Po dôkladnom zvážení situácie sme sa rozhodli, že až do odvolania nebudeme na Úrade SPPK v Bratislave prijímať zahraničné návštevy. Aj preto bola z tohto dôvodu v týchto dňoch zrušená už dopredu ohlásená návšteva ukrajinskej a francúzskej delegácie. Rovnako sme zrušili aj plánované školenia k priamym platbám, ktoré sme chceli organizovať aj v spolupráci s niektorými našimi regionálnymi komorami vo vybraných mestách na Slovensku. Od niektorých našich členov máme informácie, že sa rušia aj zasadnutia predstavenstva. Nechceme robiť žiadnu paniku, ale v záujme ochrany zdravia našich zamestnancov sme sa rozhodli dočasne obmedziť aktivity, pri ktorých sa stretáva väčší počet ľudí.
 
Je na každom z nás, aby sme zodpovedným prístupom a dôkladným dodržiavaním hygieny a ďalších preventívnych opatrení zamedzili prípadnému rozšíreniu nákazy aj v našom okolí.
 
Prečítajte si aj rozhodnutie hlavného hygienika SR.
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce